beeld en video

 
Lilian Bellis

Lilian Bellis

RTL Obese 2013

Voor het RTL 4 programma Obese heb ik voor het 2e seizoen van het programma, 10 maanden lang met kandidaat Lilian getraind om haar te helpen met haar overgewicht. Een fantastische ervaring die veel voor mij en voor Lilian heeft betekend.

Lilian had morbide obesitas en met het gewicht van 171 kg, een druk leven met 5 kinderen en een baan als dokters assistente, was dit voor haar een laatste kans om alles aan te pakken en weer te gaan voor een gezonde lijfstijl en een gezond lichaam.
Met een plan voor training en voeding zijn wij doelgericht te werk gegaan om zo elke keer een beetje dichterbij een gezonde lijfstijl te komen.

Lilian leerde vooral op een manier te leven waarbij regelmaat erg van belang is. Met regelmaat eten, met regelmaat trainen en zeker niet doorslaan in bepaalde diëten en ook erg belangrijk, rusten! Het lichaam weer de ruimte geven sterker en gezonder te worden.

De 10 maanden waarin Lilian heeft geknald en alles op alles heeft gezet, heeft haar naast een fantastisch lichamelijk resultaat, ook een mentale boost gegeven. Ze is veel zelfverzekerder geworden, geniet weer van het leven en leuke dingen doen!

De uitzending met het resultaat van de 10 maanden hard werken, was te zien op zondag 3 maart 2013. Op de website van OBESE kun je meer lezen over Lilian en de aflevering waarin ze haar streef gewicht verpulverd met 7 kilo! Haar uiteindelijke gewicht is uitgekomen op 103kg. Ik blijf Lilian overigens gewoon trainen na de finale om nog meer kilo’s af te vallen. Ik zal regelmatig nieuws plaatsen op mijn nieuws & media pagina. Kijk  HIER voor een stukje van de aflevering!Tatjana Almuli

Tatjana Almuli

RTL Obese 2014

Na seizoen 2, heb ik ook het geluk dat ik weer mee mocht doen aan het derde seizoen van dit mooie program

ma. Samen met Radmilo hebben we getraind met onze topper Tatjana Almuli. Een jonge, ambitieuze en vrolijke meid die de wereld weer vol energie tegemoet ziet en er ook alles aan heeft gedaan om zichzelf en haar levensstijl om te gooien. En met resultaat!

Van 157 kg naar 101 kg en nog steeds traint zij elke week om zo fit en gezond mogelijk te blijven. Mooi om te zien in haar aflevering, is dat hard werken zeker loont, maar ook tegen kan werken op het moment dat de hormonen er voor zorgen dat het lichaam in spaarstand gaat. Wanneer het lichaam over traint is en bedenkt dat het moet overleven, dan stopt het met afvallen. Voor ons ook een goede leer om te zien dat dit kan gebeuren en wat er aan te doen. Rust, balans en geen stress is het keyword. Nu de stress van het programma, de camera’s en de aflevering zelf weg zijn, zie je hoe Tatjana super goed gaat en gewoon weer afvalt.

Wederom een super mooi jaar gehad met nieuwe inzichten, nieuwe mensen en ervaring!